Gastenboek

Maaike
30-08-22 01:09:03
Twee jaar later na 6 sessies met Sanja. Ik plaats graag een berichtje hier voor je Sanja.
De uitkomst van toen lijkt op een blijvend resultaat. Zoveel angst. Die overtuigingen. Een diepgewortelde trauma.
Ik herinner me jou milde en hele directe benadering. Zo liefdevol. Maar zo scherp. Zo oprecht. Geen clichés.
En wat voelde ik me toch een mens. En wat voelde ik me toch in jou aanwezigheid dapper om het proces aan te gaan. Ik weet het nog goed. Bij jou voelde alles makkelijker aan te gaan.
Het gaat goed met mij en volgens mij is het blijvend.
Ik kom graag een keer een opstelling bijwonen 😘
Daria Van V.
09-02-19 13:23:08
Geen idee wat dat is bij jou Sanja maar je brengt me altijd in beweging. Jouw aanwezigheid al. Je spreekt dingen uit die ik denk maar niet durf uit te spreken. Graag tot de volgende keer.
Danny Van Strien
15-12-18 01:23:15
Mooi gastenboek en website succes
Youtube Danny van strien
www.­dannyvanstrien.­jimdo.­com
Rick Veltman
17-09-18 00:13:31
Sanja heeft zo’n intuïtieve manier van werken; zij stemt zich af en gaat direct naar de essentie. Vervolgens legt ze me voor wat in haar opkomt en kijken we samen hoe de opstelling vorm te geven. Heel fijn en gelijkwaardig. Geen deskundige afstand, maar verbinding met mijn vraag en heldere inzichten en verschuivingen als gevolg.
Caroline Voets
23-05-17 20:05:17
Hallo Sanja,
Fijn om met jou zo iets speciaals te doen als de familieopstelling. Op een mooie rustige manier bewoog je mee met wat er gebeurde.
Reinier van Santen
22-05-17 20:24:09
Wat een gave ontwikkeling dat je bent gaan doen waar je ontzettend bedreven in bent...oog voor individu, denken outside te box. Met jouw persoonlijke aandacht gaan er veel personen groeien in ontwikkeling en inzicht. Daar ben ik van overtuigd! Succes.
Inez
21-05-17 16:02:28
Hallo Sanja, pas bij jou een avond familieopstellingen gehad, wat bijzonder zeg! Mijn eigen inbreng bracht verrassende inzichten, maar het stukje van een andere aanwezige, waarbij ik representant mocht zijn, was mooi om mee te maken. Bedankt voor je mooie begeleiding van dit allemaal en de rust die je er in bracht, ik kom zeker nog een keer bij je terug.
Tonen: 5  10

 


 
 
 
Info
LinkedIn